marți, 17 martie 2015

Cine sunt si cum arata in realitate actorii din Game of Thrones (II)


Dupa ce in prima parte a acestui articol am vorbit despre cine sunt si cum arata in ralitate actritele din Game of Thrones, acum a venit randul sa cunoastem barbatii.

Peter Dinklage - Tyrion Lannister
Simpatic, carismatic si natural, Peter Dincklage ne-a demonstrat de-a lungul timpului ca poate juca diverse roluri: de la cel de bufon la cel de intelept si la cel de geniu negativ (ultima s-a aparitie din seria X-men ne-a convins ca are calitatile necesare de a juca orice tip de personaj)

Mark Addy - Robert Baratheon
Simpaticul actor britanic ne incanta mereu cu roluri care mai de care mai variate; de la Fred Flinston din filmul The Flinstones, le cel al regelui Robert si apoi la cel al lui Ulysses din seria TV "Atlantis"

Sean Bean - Ned Stark
De departe unul dintre cei mai cunoscuti actori, Sean Bean ne-a incantat cu rolul lui Boromir in trilogia Stapanul Inelelor iar apoi cu roluri in diverse productii mari cum ar fi Troia, O noapte la muzeu, etc.

Nikolaj Coster-Waldau - Jaime Lannister
Desi prea putin cunoscut pe plan international, actorul danez are o cariera impresionanta in tara sa de origine, el aparand in peste 40 de productii iar in 2016 il vom vedea alaturi de Gerarld Butler in "Gods of Egypt"

Jason Momoa - Khal Drago
Dupa ce ne-a incantat cu fizicul sau in Game of Thrones, Jason Momoa ne-a mai dat ocazia sa il admiram si in rolul lui Conan Barbarul iar in 2016 il vom vedea in rolul unui personaj Marvel: Aquaman.

Kit Harington - John Snow
Desi inainte de Game of Thrones era un necunoscut, Kit ne-a incantat cu rolul principal din Pompeii.

Jack Gleeson - Joffrey Baratheon
Pentru Jack Gleeson rolul din Game of Thrones reprezinta adevaratul debut ca si actor. Cu toate acestea tanarul actor nu are anuntat nici un proiect viitor.

Aidan Gillien - Peter "Littlefinger"Baelish
Nascut pe 24 Aprilie 1968 in Dublin, Irlanda, Aidan ne-a incantat de-a lungul vremii cu roluri in productii si seriale TV iar anul acesta, pe langa Game of Thrones il mai putem vedea in rolul principal din mini-seria "Charlie"

Pedro Pascal - Oberyn Martell
Desi a avut o aparitie destul de scurta, nu am putut sa nu ne indragostim de farmecul actorului chilian iar aparitia sa in serialul The Mentalist ne-a oferit un motiv in plus sa ne uitam la serial.

Stephen Dillane - Stanis Baratheon
Pe langa rolul pretendentului la tronul de fier, actorul britanic ne incanta incepand cu anul 2013 cu rolul principal din seria "The Tunnel"

Niciun comentariu: